logo

JEFF KOONS & QENI I TIJ I NJOHUR PREJ TULLUMBACE

EDUKIM MBI ARTIN JEFF KOONS & QENI I TIJ I NJOHUR PREJ TULLUMBACE . August 23, 2022

JEFF KOONS & QENI I TIJ I NJOHUR PREJ TULLUMBACE – A është “Qeni Tullumbace” një skulpturë sipërfaqësore? & Çfarë i jep vlerë një vepre?

Nga REVISTA ARTPSER A është “Qeni Tullumbace” një skulpturë sipërfaqësore? Pavarësisht këtij aspekti fëminor, është e vështirë të injorojmë faktin se, këto vepra janë të njohura për çmimet e tyre tërbuese për të cilat ato janë shitur. Kur thjeshtësia dhe pafajësia e lodrës së një fëmije kthehen në rekorde shitjesh, kjo është diçka që kritikët […]

Read More

Art EDUKIM MBI ARTIN JEFF KOONS & QENI I TIJ I NJOHUR PREJ TULLUMBACE . August 22, 2022

JEFF KOONS & QENI I TIJ I NJOHUR PREJ TULLUMBACE – Frymëzimi i Jeff Koons & Cili është mesazhi pas “Qenit Tullumbace”?

Nga REVISTA ARTPSER Frymëzimi i Jeff Koons Në thelb të frymëzimit dhe karrierës së Jeff Koons është ideja e reflektimit. Ai shpjegon se, ai ka qenë gjithmonë i magjepsur me dritën dhe se si ajo reflektohet në sipërfaqe. Ai deklaron gjithashtu se ai ka punuar gjithmonë me sipërfaqe të fryra dhe reflektuese. Sipas artistit, burimi […]

Read More